Gjëra aq të rralla sa vetëm 1 në 1 milion njerëz kanë patur fatin t’i shohin

Fotografi tepër të rralla janë realizuar në mbarë botën, të cilat kanë patur mundësi ti shohin shumë pak njerëz. Bright Side ka arritur të sigurojë pamjet e çuditshme dhe të pazakonta që përfshijnë kafshë dhe fenomene natyrore. Duke nisur nga tigri i artë, peshku fluluturues dhe tek lindja e një ylberi, arrini ti gjeni në […]

Lexo më shumë

Mjalti i hikrrës kundër tensionit të lartë të gjakut

Tensioni i lartë i gjakut është një prej sëmundjeve prej së cilës shqiptarët vuajnë më shumë. Sipas të dhënave zyrtare të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, tensioni i lartë i lartë i gjakut që futet tek sëmundjet kardiovaskulare bashkë me diabetin janë dy sëmundjet prej të cilave shqiptarët vuajnë më shumë. Ushqyerja është një nga faktorët […]

Lexo më shumë