Rënia në peshë/ Zbuloni çfarë ndodh me dhjamin kur dobësohemi

Për disa njerëz, rënia në peshë kalon kufinjtë e fiksimit. Për disa të tjerë, rënia në peshë është objektiv i arritshëm nëpërmjet një regjimi të shëndetshëm ushqimor dhe aktiviteti fizik. Gëzimi që dikush ndjen kur shikon se ka humbur disa kilogramë ëshë i pamasë dhe shpesh i veshur me nuanca krenarie. Megjithatë, të paktë janë […]

Lexo më shumë

Formën e duhur të trupit mund ta arrini edhe me këto ushtrime të thjeshta në shtëpi

Ushtrimet të cilat do t’ju forcojnë dhe formësojnë tërë trupin Kush thotë që ju nevojitet palestra për të bërë trupin tuaj të përsosur? Në këto rrethana, ndonëse thjesht nuk arrini të përfshini palestrën në orarin tuaj, mos u brengosni. Formën e përsosur të trupit të fortë mund ta arrini edhe duke ushtruar në shtëpi, transmeton […]

Lexo më shumë

Pranvera mbase “ka dështuar”, mirëpo vera jo! Ushtrime të thjeshta për vithe të përsosura

Ushtrime shumë të thjeshta të cilat mund t’i bëni në shtëpi Ekspertët thonë që pjesën më të madhe të pranverës do ta kalojmë në izolim shtëpiak, mirëpo kjo nuk është arsye që të rrimë duarkryq, transmeton Telegrafi. Nëse dëshironi të keni figurë të përsosur, tani është momenti i duhur që të punoni në trupin tuaj. […]

Lexo më shumë