Honda me reklamë unike për Civic që përshtatet me situatën e ditëve të sotme

Gjithçka duket reale dhe në rregull, derisa kuptohet se të gjitha skenat janë me një makinë lodër në ambient të brendshëm Situata e ditëve të sotme me coronavirus, i ka goditur keq prodhuesit e makinave, që janë detyruar t’i mbyllin të gjitha fabrikat, transmeton Telegrafi. Njëjtë si të tjerët ka vepruar edhe Honda, ndërsa ka […]

Lexo më shumë

Ferrari rifillon prodhimin brenda ditësh, pasi të gjithë punonjësit të jenë testuar për coronavirus

Të gjithë punonjësit e Ferrarit do të kontrollohen dhe gjendja e tyre shëndetësore, do të jetë gjithnjë e monitoruar Sikur të gjithë prodhuesit tjerë edhe Ferrari i ka mbyllur fabrikat e veta në Modena dhe Maranello të Italisë, nga frika e përhapjes së coronavirusit në mes të punonjësve, transmeton Telegrafi. Por, kërkesat janë gjithnjë e […]

Lexo më shumë

Brenda fabrikës gjigante të Rivianit ku gjithçka është gati për të filluar prodhimi i veturave

Fabrika gjigante e ndërtuar me teknologjinë më moderne, është gati të fillojë prodhimin Janë bërë dy javë, që kur Riviani i ka mbyllur të gjitha linjat e prodhimi, pas urdhrit për mbyllje si pasojë e përhapjes së coronavirusit, transmeton Telegrafi. Ky ishte një zhgënjim mjaft i madh për këtë prodhues, që ka punuar shumë, por […]

Lexo më shumë

Marrëveshje e rëndësishme mes Honda dhe GM për makinat e reja që mbushen me rrymë

Të dy prodhuesit gjigant, kanë arritur marrëveshje, për shfrytëzimin e baterive të njëjta Gjatë muajit të kaluar, General Motors ka bërë të ditur se është duke punuar në një sistem të ri të arkitekturës së baterive të quajtur Ultium, transmeton Telegrafi. Qëllimi i Ultium është që të ulë shpenzimet për kilovat, duke ndërtuar bateri me […]

Lexo më shumë

Motorët dieselë modernë, më pak ndotës sesa ata me benzinë

Motorët moderne turbodiesel Euro 6, falë zhvillimit të teknologjisë dhe pranisë së sistemeve të sofistikuara dhe efektive të gazrave të shkarkimit, janë plotësisht të përgjegjshëm ndaj nevojave për mbrojtjen e shëndetit të njerëzve dhe mjedisit, me emetimet e oksideve të azoti (NOx) dhe grimcat e imëta (PM) shumë më poshtë se kufijtë ligjorë dhe më […]

Lexo më shumë