. Dita e dytë e fushatës, partitë në takime me qytetarë me respektim të masave të mbrojtjes – Flaka Plus

Dita e dytë e fushatës, partitë në takime me qytetarë me respektim të masave të mbrojtjes

Në ditën e dytë të fushatës për zgjedhjet parakohshme parlamentare, partitë dhe koalicionet do ta prezantojnë ofertën e tyre politike në takime me qytetarë, duke i respektuar me atë rast masat për mbrojtje nga Kovid-19. Nuk do të mungojë fushata edhe në rrjetet sociale, si dhe në mediumet tradicionale.

Në ditën e dytë të fushatës 20-ditëshe zgjedhore, karvani i Koalicionit “Mundemi” kryesuar nga LSDM do të jetë në Ohër dhe Butel, përderisa Kolaicioni i VMRO-DPMNE-së Për ripërtëritje të Maqedonisë” aktivitetet zgjedhore do t’i prezantojë para qytetarëve të Vevçanit, Strugës, Resnjës, Kumanovës, Shkupit, Gjevgjelisë, Ohrit dhe Gostivarit.

Aleanca për shqiptarët dhe Alternativa sot do të mbajnë konventa promovuese për kandidatë për deputetë në Tetovë.