. Fotot që do t’ju bëjnë ‘kokën lëmsh’, i kuptoni dot? – Flaka Plus

Fotot që do t’ju bëjnë ‘kokën lëmsh’, i kuptoni dot?

Që të realizoni një foto të lezetshme, duhet të bëni më shumë sesa thjesht të shtypni një buton nga një e kamerë e cilësisë së lartë.

Është e rëndësishme të zgjidhni këndin e duhur. Ndonjëherë kjo përgatitje kërkon një kohë vërtetë të gjatë, por ndonjëherë fotot e bukura bëhen spontanisht. Sido që të jetë, këto foto janë iluzione të mrekullueshme dhe do ju lënë pa fjalë.