. 9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim! – Flaka Plus

9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim!

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

Ata na shohin lakuriq
Analizojnë sjelljen tonë
E dinë se sa agresivë jemi
Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër.
Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona
Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës.
Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen.
Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër.
Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më parë.