. Peshk me dredhëza dhe çokollatë – Flaka Plus

Peshk me dredhëza dhe çokollatë

Përbërësit 4 PERSONA

250gr Dredhëza
4 feta buke
2 lugë çoko krem
200gr bajame

Përgaditja

Hapi 1

Pastroni dredhëzat dhe ndani në feta të holla. Hapi 2

Preni një cope nga pjesa e bukës (sikur në foto ).

Hapi 3

Lyeni të dy fetat e bukës me çoko krem.
Vendosni njëra pas tjetrës fetat e dredhëzave që të duken sikur luspat e peshkut.
Leni një hapsirë në pjesën e përparme për fytyrën e peshkut.

Hapi 4

Vendosni në një pjatë fetën e bukës dhe jepni formën e peshkut (foto)

Hapi 5

Në vend të syrit të peshkut, vendosni një bajame. Dekoroni edhe hapsirën rreth peshkur me bajame dhe ndonjë gjethe të gjelbërt.