. “Gostivar Quarantine Concert” sonte me Ylber Limanin dhe Nebi Halilin – Flaka Plus

“Gostivar Quarantine Concert” sonte me Ylber Limanin dhe Nebi Halilin

Qendra për Kulturë në Gostivar vijon sonte me natën e dytë të projektit muzikor “Gostivar Quarantine Concert”,

Aktivitetet do të zhvillohen përmes rrjetit të internetit ne  fillim prej ora 21:00, ndërsa solistët që do të performojnë janë Ylber Limani dhe Nebi Halili.

Nismës i bashkohet edhe Gostivari Sot dhe Flaka. Koncertet online, njëkohësisht do të transmetohen edhe në Fejsbuk në Fan Page të Gostivari Sot, Flaka dhe Revista Online Flaka Plus

Nata e parë  perdormoi Hajdar Hajdari dhe Afrim Ajdari. Gostivari Sot