. Do të bindeni që këto ushtrime aktualisht janë më të popullarizuarat! – Flaka Plus

Do të bindeni që këto ushtrime aktualisht janë më të popullarizuarat!

Gaboheni nëse mendoni që është e nevojshme që orë të tëra t’i kaloni në palestër për të arritur rezultate të dukshme

E gjitha që është e nevojshme në mënyrë që të formoni vithet janë disa ushtrime të lehta në shtëpi.

Nëse çdo ditë ndani nga 10 minuta për ushtrime, vetëm për 10 ditë do t’i dalloni ndryshimet e dukshme në tendosje dhe dukje të muskujve të vitheve, ndërsa për një muaj tërësisht do t’i transformoni, transmeton Telegrafi.

Meqenëse forcimi i këtyre muskujve përfshin edhe angazhimin e muskujve të poshtëm të shpinës dhe këmbëve, me ushtrim arrihet qëndrim më i mirë i trupit dhe shëndeti në përgjithësi.

Ushtrimet është e nevojshme t’i bëni çdo ditë, 10 ditët e para, ndërsa pastaj mund të ushtroni katër herë në javë.

Ushtrimet janë të lehta, por shumë efikase, sepse aktivizojnë grupin e duhur të muskujve.

Video-xhirimet e kësaj instruktoreje të fitnesit me arsye kanë miliona shikime. Është koha të filloni të ushtroni.

Në videon në vazhdim shikoni si duket i gjithë treningu: