. Rolle me salsiçe – Flaka Plus

Rolle me salsiçe

Përbërësit 

1 pakoSalsiçe pule
1 pakoBrum për kroasan
Mustardë

Përgatitja

Hapi 1

Preni salsiçet në rrathë 1-1.5cm.

Hapi 2

Brumin e gatshëm të shkrirë e preni në pjesë të holla 1-1.5cm dhe të gjata.

Hapi 3

Formoni rolle nga brumi duke vendosur në mes nga një cope salsiçe.

Hapi 4

Në tepsi të lyer me vaj, vendosni rollet, në furrën e ngrohur paraprakisht në 180 gradë Celsius dhe i piqni pë 12-14 minuta deri sa të skuqen rollet.

Hapi 5

Rollet me salsiçe mund t’i shoqëroni me mustardë sipas shijes tuaj.