Paragjellë me Speca

Përbërësit 

4Speca të vogla të kuqe të ëmbla
4Speca të vogla të gjelbërta
230grKrem djathi me erëza dhe hudhër
Qepë të reja

Përgatitja

Hapi 1

Pastroni mirë specat, hiqni farat dhe ndani përgjysmë.

Hapi 2

Merrni me lugë nga djathi krem me erëza dhe hudhër dhe mbushni specat.

Hapi 3Pastroni dhe preni imtë qepët e reja për t’ia hudhur sipër si garniturë specave të mbushura.