. Krepa – Flaka Plus

Krepa

Përbërësit 

5Vezë
1/2 lQumësht
1Sheqer vanilje
1 filxhan kafejeVaj
400 grMiell
Kripë

Përgatitja

Hapi 1

Së pari tunden vezët pastaj shtohen: qumështi, vaji, kripa, sheqeri i vaniljes e mielli dhe tunden të gjitha. 

Hapi 2

Tigani për krepa, pasi ngrohet më parë, lyhet me pak vaj. Pastaj, e hedhim pak brumë aq sa të krijohet një petë e hollë me trashësi prej 1mm. 

Hapi 3

Krepat piqen në të dyja anët. Kështu vazhdon derisa të harxhohet i tërë brumi.

Lyerja e krepave bëhet sipas dëshirës tuaj.