. Imazhet e rralla që as në ëndërr nuk do i kishit imagjinuar – Flaka Plus

Imazhet e rralla që as në ëndërr nuk do i kishit imagjinuar

Bota ka plot gjëra të rralla, saqë ka raste që nuk i kuptojmë dot menjëherë kur jemi para tyre.

Por “Boredpanda”, si një koleksionues imazheve të veçanta, ka sjellë një galeri me pamje që vështirë se i keni parë, apo edhe menduar ndonjëherë në jetën tuaj.

Në fotogalerinë e mëposhtme keni edhe pamjet e veçanta:

Kjo është vezë…Brenda nje granateVeze rrumbullakeLindi 268 grame dhe mbijetoi, rekord botëror1 milione dollarë ne prerje 10$