. Foto/ Njihuni me gratë që i kanë thënë “JO” depilimit – Flaka Plus

Foto/ Njihuni me gratë që i kanë thënë “JO” depilimit

Gratë gjithmonë e më shumë janë në ndjekje të perfeksionit dhe kjo arrihet me një kurim tërësor të turpit.

Jo më kot sipas statistikave, rreth 85 % të grave në SHBA depilohen rregullisht, kryesisht nëpër qendrat estetike. Depilimi, nuk është një fenomen që ka nisur ditët e sotme.

Ajo që tashmë mund të quhej një trend është aplikuar mijëra vite më parë në Egjiptin dhe Romën e lashtë, por askokohe konsiderohej si diçka e pazakontë. Mirëpo, sot, ka shumë yje, por jo vetëm, që kanë vendosur të mos të depilohen.

Dhe ky vendim është marrë, pasi ata kanë parnuar ndryshimet bioligjike ashtu siç janë, për të qenë sa më natyrale.

Më poshtë ju ftojmë të ndiqni disa personazhet që kanë vendosur të ndjekin këtë rrugë.