. Çantat më të mira për blerje që janë të riciklushme dhe do ju ndihmojnë shumë – Flaka Plus

Çantat më të mira për blerje që janë të riciklushme dhe do ju ndihmojnë shumë

Ne po qëndrojmë brenda tani më shumë se kurrë për të mbajtur veten dhe të gjithë të sigurt gjatë pandemisë COVID-19, por nëse keni nevojë të dilni dhe të merrni sende ushqimore, merrni parasysh një qese blerjeje të ripërdorshme.

Dita e Tokës është 22 Prill, ndërsa shumë shtete po vonojnë zbatimin e ndalimeve të qeseve plastike për shkak të virusit, ju mund të merrni sërish çeset tuaja të riciklueshme, transmeton Telegrafi.

Më poshtë gjeni disa nga çantat e përshtatshme: