. Gratë e nëntokës japoneze – Flaka Plus

Gratë e nëntokës japoneze

Artistja e fotografisë, Chloe Jafe, ka shkrepur imazhet intime të figurave të nëntokës japoneze.

Më 2013, teksa punonte si shoqëruese në Tokio, Chloe Jafe takon bosin e mafisë lokale. Në gjashtë vitet e ardhshme, fotografja franeze ka dokumentuar gratë e martuara me anëtarët e Jakuzës, për projektin e saj “Ta dhash jetën”.

Imazhet shfaqin anët e fshehta të grave të burrave të nëntokës japoneze, përfshirë tatuazhet që mbulojnë trupat e tyre.

“Duken si mburoja, ‘omamori’ në japonisht, që janë si mbrojtëse”, thotë Jafe.

Detajet për këtë projekt mund t’i shihni në videon e e përgatitur për BBC, nga Andrea Savorani Neri dhe Eleonore. /Telegrafi/