. Modelet e thonjve që janë mjaft të bukura edhe për postim në Instagramin tuaj – Flaka Plus

Modelet e thonjve që janë mjaft të bukura edhe për postim në Instagramin tuaj

Gjatë kohës së distance sociale dhe vetë izolimit është e vështië që manikyrin tuaj ta bëni në sallonet e bukurisë.

Këshillat rreth rregullimit të thonjëve hap pas hapi i kemi treguar dhe i gjeni duke klikuar këtu.

Por, nëse ju duhen ide rreth modelit që duhet ta bëni, i gjeni më poshtë: