. Koronavirusi, pesë pacientë lëshohen në shërim shtëpiak – Flaka Plus

Koronavirusi, pesë pacientë lëshohen në shërim shtëpiak

Një lajmë i mirë vjen nga Klinika për Sëmundje Infektive. Sot për shërim shtëpiak janë lëshuar pesë pacientë, njofton Flaka

Nga Ministria e Shëndetësisë njoftuan që në 24 orët e kaluara u regjistruan 25 raste të reja të prekura nga virusi korona. 

Nga ky numër në Shkup u regjistruan 7 raste, në Prilep 2, në Tetovë 2, Strugë 2, Gjevgjeli 1 dhe Koçan një rast. Flaka