. Olta Gixhari vjen me një foto tepër të nxehtë – Flaka Plus

Olta Gixhari vjen me një foto tepër të nxehtë

Aktorja Olta Gixhari nuk ka harruar që të sjell foto interesante nga vetizolimi i saj

E tillë është edhe fotografia e saj e fundit që po aq e nxehtë dhe seksi është edhe artistike.

“Mbështetur në shpinë”, ka shkruar ajo derisa bën këtë foto tepër interesante.

Kujtojmë se aktorja është njëra prej vajzave me të përfolura në Shqipëri dhe Kosovë, më shumë për fotot e saj dhe stilin e jetës sesa për rolet e saj në film apo në teatër.