. (VIDEO) Ndryshim drastik! Kur kolliteni në bërryl vs. Kur kolliteni përpara duarve – Flaka Plus

(VIDEO) Ndryshim drastik! Kur kolliteni në bërryl vs. Kur kolliteni përpara duarve

Veçanërisht në këto ditë të vështira pandemie, ju është përsëritur vazhdimisht dhe këshilluar që kur kolliteni apo teshtini, ta zhvendosni pjesën e gojës te zona e bërrylit dhe jo përpara duarve.

Nëse e keni ende të paqartë rëndësinë e të vepruarit në këtë mënyrë, kjo video nga Universiteti gjerman i Weimar-it ju vjen në ndihmë. Shihni më poshtë nivelin e shpërndarjes së spërklave për secilin rast.