. Mallrat, Sugarevski tregon procedurën e lejeve për hyrje dhe dalje nga shteti – Flaka Plus

Mallrat, Sugarevski tregon procedurën e lejeve për hyrje dhe dalje nga shteti

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski njoftoi sot që dikasteri që ai drejton ka rritur marrëveshje me Ministrinë për Punë të Brendshme dhe Drejtorinë e Doganave.

“Procedura është me sa vijon: Çdo kompani është e nevojshme të posedoj leje për hyrje në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila ka të bëj me vozitësit profesional të kamionëve të cilët hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe të cilët i nënshtrohen një regjimi shëndetësor për hyrje në shtet”, tha Sugarevski. FTV