. Ora policore ndërpren transportin publik në Maqedoninë e Veriut – Flaka Plus

Ora policore ndërpren transportin publik në Maqedoninë e Veriut

Ora policore ndërpren transportin publik në Maqedoninë e Veriut

Kryeministri Oliver Spasovski ka thënë se transporti publik në të gjitha qytetet do të ndërpritet në kohën e orës policore, nga dita e nesërme, nga ora 21:00 deri në orën 06:00.

Gjithashtu është vendosur që autobusët të cilët kalojnë mes qytetesh, të marrin 50% më pak udhëtarë se sa kapaciteti I autbusit dhe që të gjithë udhëtarët të kenë maskë mbrojtëse dhe dorashka.