. Mbaroi aksioni për deratizim në komunën e Tetovës – Flaka Plus

Mbaroi aksioni për deratizim në komunën e Tetovës

Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi njofton se sot ka përfunduar DERATIZIMI i jashtëzakonshëm preventiv në qytetin e Tetovës, për asgjësimin e brejtësve dhe dëmtuesve të tjerë.


“Ky proces është realizuar përmes trajtimit të shahteve të kanalizimit me substancën biocide”Brodisan PF””, sqaron Arifi. FTV