. 4136 persona në vetizolim, 27 nuk kanë respektuar masat – Flaka Plus

4136 persona në vetizolim, 27 nuk kanë respektuar masat

Rritet në 4136 numri i personave të vendosur në vetizolim si pasojë e virusit korona, njofton FTV

Uniformat blu, gjatë kontrolleve të tyre të zakonshme ndaj respektimit të masave, ka vërtetuar se 27 persona nuk kanë qenë në vendbanimet e tyre, dhe ndaj tyre do të merren masa, njoftoi ministri, Naqe Çulev. FTV