. Video për fëmijët si t’i lajnë duart në mënyrën e duhur – Flaka Plus

Video për fëmijët si t’i lajnë duart në mënyrën e duhur

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në profilin e tij në Fejsbuk publikoi video për atë si fëmijët duhet t’i lajnë në mënyrën e duhur.

“Për më të dashurit tanë! Gjatë pandemisë globale, njëra ndër mënyrat më të lira, më të lehta dhe më të rëndësishme për parandalimin e përhapjes së virusit është që duart të lahen shpesh me sapun e ujë. Video ilustrim i shkëlqyer. Ja çfarë duhet të dini për larjen e duarve në mënyrë të duhur.

Video për fëmijët si t’i lajnë duart në mënyrën e duhur

Video për fëmijët si t’i lajnë duart në mënyrën e duhurLEXO: https://flakatv.mk/2020/03/19/video-per-femijet-si-ti-lajne-duart-ne-menyren-e-duhur/

Posted by FTV on Thursday, March 19, 2020